Please return following links to the footer:
Designed by SMThemes.com, thanks to: WPDis.co, http://theme.today and Best free WordPress themes
Baby blog — Babykado to go

Slabbetje ontwerpen; een uniek baby cadeau

Baby Bedrukt.nl

Het mooiste moment in een leven, de geboorte van een nieuw klein persoontje. Dat moet gevierd worden en bij een viering horen cadeaus. Nu zijn er ontzettend veel leuke kant en klare cadeaus te krijgen, maar heb je wel eens gedacht aan een zelf ontworpen cadeau? Dat kun je maken op Bedrukt.nl.

Slabbetje ontwerpen

Zodra de kleine gaat eten mag een mooi slabbetje niet ontbreken. Maak het slabbetje uniek door er een naam op te zetten, of een leuke tekst die gaat over het eten. Grappige teksten staan er genoeg online. Het enige dat jij hoeft te doen is deze via de website typen op het slabbetje naar keuze. In de kleur die jij wilt. Dus voor jongens én meisjes.

Romper bedrukken

Een van de schattigste, maar ook meest verkochte en tegelijkertijd erg praktische kledingstukken voor een baby is de...

Meer >>

Is een luiertas nu echt nodig?

Laten we eerlijk zijn: het idee van een luiertas klinkt niet al te aanlokkelijk en dit komt waarschijnlijk doordat luiertassen in het verleden nogal groot, lomp en niet zo mooi waren. Toch is er de laatste jaren veel veranderd, want veel tassenmerken hebben tegenwoordig de leukste luiertassen in hun collectie! Maar twijfel je nog steeds of een luiertas aanschaffen nou echt nodig is? In dit artikel leggen we je uit waarom het toch een goede aankoop kan zijn!

Handige indeling

Een luiertas is met name nuttig door de handige indeling: een luiertas bevat is ingedeeld met allerlei vakken en vaak zit er ook nog een opvouwbaar verzorgingsmatje bij. Zo kun je je babyspulletjes dus op jouw manier in de tas doen en altijd makkelijk terugvinden...

Meer >>

Canvas doeken aan de muur

Je kunt canvas aan de muur ophangen, dit is heel eenvoudig. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over het feit dat je canvas doeken niet goed op kunt hangen, want dit is zo gebeurd. Maar het is nu meer de vraag wat wil je precies hebben van de canvas doeken. Wil je één doek hebben of meerdere doeken en hoe groot is je budget? Canvas op de muur is origineel, je kunt er namelijk ophangen wat je zelf wilt. Je zou kunnen denken aan een foto van een dierbare, van je kinderen, een trouwfoto van jullie, een foto van de huisdieren, alles kan eigenlijk afgedrukt worden op canvas. Het zorgt voor een mooi resultaat op een saaie muur en daarom moet je maar snel kiezen voor canvas aan jouw muur!

Verschillende maten canvas doeken

Je kunt de maat van een canvas doek van te voren uitrekenen...

Meer >>

Online fotoboek maken

In dit digitale tijdperk maken we meer foto’s dan ooit. Helaas blijkt dat 60% van de Nederlanders hun foto’s niet in een album plaatsen. Dit is zonde want zo raken de foto’s al snel vergeten en verdwijnen op een USB stick in de la. Het is ook niet nodig want een fotoboek maken met digitale foto’s is zo makkelijk.

Op internet staan diverse aanbieders voor het maken van een fotoboek. De formaten verschillen van een klein bladerboekje tot een groot album dat niet misstaat op de koffietafel.

Ook hoef je niet helemaal zelf te bedenken hoe je album eruit gaat zien. Dit mag natuurlijk wel, maar heb je een klein zetje in de rug nodig dan kan je volop putten uit inspiratieboeken en thema’s. Er zijn thema’s voor allerlei gelegenheden; je vakantie, baby, bruiloft, noem maar op.

Wanneer je...

Meer >>