Please return following links to the footer:
Designed by SMThemes.com, thanks to: WPDis.co, http://theme.today and Best free WordPress themes
Is een luiertas nu echt nodig? — Babykado to go

Is een luiertas nu echt nodig?

 

Laten we eerlijk zijn: het idee van een luiertas klinkt niet al te aanlokkelijk en dit komt waarschijnlijk doordat luiertassen in het verleden nogal groot, lomp en niet zo mooi waren. Toch is er de laatste jaren veel veranderd, want veel tassenmerken hebben tegenwoordig de leukste luiertassen in hun collectie! Maar twijfel je nog steeds of een luiertas aanschaffen nou echt nodig is? In dit artikel leggen we je uit waarom het toch een goede aankoop kan zijn!

 

Handige indeling

Een luiertas is met name nuttig door de handige indeling: een luiertas bevat is ingedeeld met allerlei vakken en vaak zit er ook nog een opvouwbaar verzorgingsmatje bij. Zo kun je je babyspulletjes dus op jouw manier in de tas doen en altijd makkelijk terugvinden. Dit in tegenstelling tot je eigen handtas, die vaak als een soort zwart gat altijd je spullen kwijt lijkt te maken. En zo’n verzorgingsmatje is natuurlijk fijn als je je baby moet verschonen. Een luiertas maakt je leven als ouder dus eigenlijk een stuk makkelijker!

 

Wat voor soort luiertas?

De meeste luiertassen zien er tegenwoordig uit als een normale handtas. Een luiertas in de vorm van een leren schoudertas is bijvoorbeeld erg chique en ziet er gewoon uit als een reguliere tas. Een rugzak als luiertas is ook erg handig, want dan kun je je kindje optillen zonder dat je tas in de weg zit. Verder zijn er ook luiertassen in de vorm van shoppers, handtassen en messenger bags, dus er is echt meer dan genoeg keuze! Het voordeel van een hippe luiertas is dat je de tas nog steeds kunt blijven gebruiken als je baby al wat ouder is. Zo kun je de luiertas bijvoorbeeld als werktas of normale handtas blijven gebruiken, want vanaf de buitenkant zie je er niks aan af dat het eigenlijk een luiertas is geweest!

 

Welke kleur kies ik?

Ga jij voor een zwarte luiertas of voor een fraaie bruine tint…cognac of donkerbruin is erg chic. En dan kun je de tas ook prima gebruiken als gewone schoudertas.