Please return following links to the footer:
Designed by SMThemes.com, thanks to: WPDis.co, http://theme.today and Best free WordPress themes
Online fotoboek maken — Babykado to go

Online fotoboek maken

In dit digitale tijdperk maken we meer foto’s dan ooit. Helaas blijkt dat 60% van de Nederlanders hun foto’s niet in een album plaatsen. Dit is zonde want zo raken de foto’s al snel vergeten en verdwijnen op een USB stick in de la. Het is ook niet nodig want een fotoboek maken met digitale foto’s is zo makkelijk.

Op internet staan diverse aanbieders voor het maken van een fotoboek. De formaten verschillen van een klein bladerboekje tot een groot album dat niet misstaat op de koffietafel.

Ook hoef je niet helemaal zelf te bedenken hoe je album eruit gaat zien. Dit mag natuurlijk wel, maar heb je een klein zetje in de rug nodig dan kan je volop putten uit inspiratieboeken en thema’s. Er zijn thema’s voor allerlei gelegenheden; je vakantie, baby, bruiloft, noem maar op.

Wanneer je je foto’s op de computer hebt staan kan je via een eenvoudig upload menu de foto’s uitzoeken die je in je fotoboek wilt hebben. Heb je de foto’s geupload dan is er vaak de mogelijkheid om de foto’s automatisch in het album te laten plaatsen. Maar wil je meer controle hebben over welke foto op welke pagina komt dan kan dat natuurlijk ook.

Je sleept dan foto’s naar de plek waar je ze wilt hebben en kan er dan meestal ook nog wat bewerkingen op los laten. En een begeleidend tekstje bij de foto mag natuurlijk niet ontbreken.

Zo stel je pagina voor pagina samen en kan je het boek uitbreiden met pagina’s totdat je tevreden bent. Qua kwaliteit van het boek kan je vaak nog een keuze maken uit hoogglans papier, fotopapier of mat papier. Ook voor de omslag is er een keuze, een losse omslag of een bedrukking op de omslag zelf.

Om het boek te bestellen moet het naar de server van de online winkel worden geupload. Afhankelijk van de grootte van het boek kan dit enige tijd in beslag nemen.

Na enige dagen zal het fotoboek bezorgd worden en heb je een mooie herinnering aan je vakantie, eerste babyweken, jubileum etc!