Please return following links to the footer:
Designed by SMThemes.com, thanks to: WPDis.co, http://theme.today and Best free WordPress themes
Slabbetje ontwerpen; een uniek baby cadeau — Babykado to go

Slabbetje ontwerpen; een uniek baby cadeau

Baby Bedrukt.nl

Het mooiste moment in een leven, de geboorte van een nieuw klein persoontje. Dat moet gevierd worden en bij een viering horen cadeaus. Nu zijn er ontzettend veel leuke kant en klare cadeaus te krijgen, maar heb je wel eens gedacht aan een zelf ontworpen cadeau? Dat kun je maken op Bedrukt.nl.

 

Slabbetje ontwerpen

Zodra de kleine gaat eten mag een mooi slabbetje niet ontbreken. Maak het slabbetje uniek door er een naam op te zetten, of een leuke tekst die gaat over het eten. Grappige teksten staan er genoeg online. Het enige dat jij hoeft te doen is deze via de website typen op het slabbetje naar keuze. In de kleur die jij wilt. Dus voor jongens én meisjes.

Romper bedrukken

Een van de schattigste, maar ook meest verkochte en tegelijkertijd erg praktische kledingstukken voor een baby is de romper. Je hebt ze met lange mouwen, korte mouwen, zelfs mouwloos voor in de warme zomermaanden. In veel kleuren, dus voor elk karakter een geschikte kleur. De romper kun je laten bedrukken met de naam van de baby of een andere leuke tekst.

 

Veiligheid

Zo’n klein schepseltje wil je natuurlijk niet blootstellen aan giftige stoffen of andere gevaren. Het is daarom belangrijk dat de textieldrukkerij gebruik maakt van veilige stoffen en veilige bedrukkingtechnieken. Zo hoef je nergens bang voor te zijn en kun je met een gerust hart een slabbetje of romper laten bedrukken.

 

De volgende keer dat er weer een nieuw mensje geboren wordt overweeg dan eens om zelf iets online te ontwerpen en te laten bedrukken. Kijk voor meer informatie en alle producten op de website Babykleding ontwerpen.